Met dit sieraad is het begonnen. Ik heb dit sieraad voor Gulsum gemaakt, omdat zij ging trouwen. Ik wilde iets speciaals doen. En toen dacht ik ga zelf iets maken voor haar. Rocaille kralen gekocht, en een sluiting besteld oversees. You tube filmpje gekeken. Ik heb het geweten ook toen ik dacht, dat doe ik ff. Na paar keer uithalen, en opnieuw doen is het resultaat op de foto te zien. Haar reactie was hartverwarmend, zij was ontroerd. Gulsum heb ik als student voor de opleiding Sociaal Maatschappelijk dienstverlening leren kennen samen met Ruby en Belinda 2 andere lieve mooie studenten. Gulsum is een lieve mooie jongedame, met een verwarmend hart en luisterend oor. Zij heeft veroordeeld mensen niet, om wat ze doen. Nooit een onvertogen woord. Haar verwarmend hart straalt zij ook uit in haar gezicht. Zij is een vrouw die zowel uiterlijke schoonheid heeft, als innerlijke schoonheid. Dat heeft mij geïnspireerd.


eigen ontwerp

Dit sieraad is voor Samira gemaakt. Samira is een lieve warme vrouw, met een groot hart voor anderen. Je krijgt van haar altijd een glimlach. Hoe zwaar het leven voor haar ook is, zij denkt altijd aan de ander. Als er in de wereld iets ergs gebeurd, zie je haar verdriet. Waarom doen de mensen zo naar tegen elkaar, of wat erg voor die mensen zegt zij dan. Ik heb verdriet om hun, ik ga bidden. Samira doet mij denken aan mijn moeder, de liefste mens voor mensen.

eigen ontwerp

Fatma heeft dit sieraad gekregen. Fatma heeft een groot hart voor andere. Zij is een vrouw met veel mooie krachten. Zij zal een ander nooit naar beneden halen. Loyaliteit geeft ze jou. Als ik  twijfelde aan mijzelf, zei zij altijd: Anna je doet het goed. Zij heeft mij geleerd mijzelf te zijn, en te geloven in wat ik doe. De glimlach die zij gaf bij dit sieraad, heeft zij altijd op mijn gezicht getoverd.

De reactie van Kim toen zij dit kreeg was fenomenaal. Maar hier wil ik een ketting bij en daar betaal ik voor zei ze. Toen wist ik dat ondanks ik niet perfect in sieraden maken ben, wel door moest gaan. Kim is een jonge dame, van 20 jaar (sorry 21 jaar). Ik heb haar leren kennen toen zij 17 was. In haar ogen kon je veel pijn lezen, omdat zij  de harde kanten van het leven leerde kennen. Zij is gegroeid , en heeft zich er doorheen geslagen. Zij heeft een mooi groot hart. Haar enthousiasme slaat bij mij om in energie. Prachtig. 


Met dit armband ben ik begonnen vanwege Mijn broer. Hoe maak je mannen armbanden. Helaas ben ik vergeten om van de mannen armband een foto te maken. Maar dit is de vrouwelijke versie ervan. β€πŸ§‘πŸ’›πŸ’šπŸ’™πŸ’œ Beetje van you tube en de rest van mijzelf ontwerp.Hieronder is voor man en vrouw.

Dit sieraad heb ik niet gemaakt, wel de fotoπŸ˜… snurkerd