Polyestershoppen sponsor

 

Over Polyestershoppen.nl

Polyestershoppen.nl is een webwinkel in harssystemen, lakken, lijmen en kitten, wapening en alle nodige hulpmaterialen voor doe-het-zelvers, kunstenaars en professionals.

Naast een compleet assortiment beschikken zij ook over de nodige vakkennis om u van goed advies te voorzien. Hierdoor gaat u snel met de juiste materialen aan de slag.

Onze missie:

Polyestershoppen.nl stelt zichzelf als doel om naast razendsnelle levering van een compleet assortiment aan producten ook de verantwoordelijkheid te nemen over het succes van uw project.

Om die reden helpen we u niet alleen graag bij het selecteren van de juiste producten maar zorgen we er ook proactief voor dat u weet hoe u veilig met onze producten kunt werken en hoe onze producten moeten worden verwerkt voor een succesvol resultaat.

Zij geven ook workshops 

Wat houd de epoxy workshop in?

Zij maken allemaal een kunstwerk met epoxy en pigmenten op een ronde MDF schijf. Door te spelen met achtergrondkleuren, diverse giettechnieken en pigmenten krijgt elke schijf een uniek patroon. De schijf kan na uitharding aan de wand gehangen worden, en zal een pronkstuk zijn in uw interieur.

Leen Groen laat ook meer zien over epoxy, en de diverse kunstvormen welke hiermee te maken zijn, zoals wandkunst, tafels, piramides, orgonites, geodes en nog veel meer. Hij zal ook verschillende technieken toelichten evenals de eigenschappen van verschillende producten. Na afloop krijg je het kunstwerk na uitharding zonder extra kosten thuis gestuurd. 

 

Benieuwd wat het inhoud, druk op onderstaande link:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=92&v=LOHRWZmbiO8

 

Ikzelf maak van hun producten sieraden, moet alleen nog ff oefenen.

Wij bedanken polyesterschoppen.